Cosmetica & Dermatologie

Meer info over ons aanbod

Ieder zijn huid is verschillend, daarom zijn er ook heel wat verzorgingsproducten beschikbaar. Van verzorging van uw fragiele huid, alledaagse reinigingen tot de verzorgende crèmes/kuur voor zij die net ietsje meer willen. Wij gaan samen met u op zoek naar de ideale verzorging geschikt voor uw type huid.

 

Voedingssupplementen

Om zich beter te beschermen tegen gezondheidsproblemen, stress, vermoeidheid, ... kunnen we ons lichaam opkrikken met specifieke vitaminen en mineralen. Kwalitatief hoogwaardige supplementen vormen een belangrijke ondersteuning om gezond te blijven.

 

Breng zowel je arts als je apotheker steeds op de hoogte van de inname ervan. Sommige vitamines/mineralen kunnen namelijk de werking van andere geneesmiddelen beïnvloeden.

 

Let op, voedingssupplementen kunnen uw gezondheid en gevarieerde voedingsgewoonten niet vervangen.

Fytotherapie

Fytotherapie is de behandeling van gezondheidsklachten en ziektes op basis van planten en kruiden. Vraag naar het juiste advies bij uw apotheker.

 

U vindt bij ons een uitgebreid assortiment aan thee's terug. Alle erkende producten zijn bestelbaar in de apotheker.

Homeopathie

Homeopathie is de behandeling van kwalen waarbij een actief product in een verdunde vorm toegediend wordt. Dit kan onder de vorm van granulen, granules of druppels.

 

Neem bij het gebruik van homeopathie uw product 1 uur voor of 2 uur na de maaltijd in. Mijd munt, tabak, koffie en andere sterke specerijen om de werking van het homeopathisch geneesmiddel optimaal tot zijn recht te laten komen.

 

Specifieke producten kunnen altijd op bestelling aangevraagd worden.

Huisdier

Voor uw trouwe viervoeter hebben we ook een totaalgamma aan dierengeneesmiddelen en verzorgingsproducten. Vergeet niet, ook voor uw huisdier zijn sommige producten voorschriftplichtig.

 

U kunt bij ons ook terecht voor speciale dieetvoeding. Dit is echter enkel op bestelling, hou dus rekening met de eventuele levertermijnen.

 

 

 

gallery/asset 2
gallery/asset 2